Skip to main content

Våre tjenester

Lagertjenester

Flyttespesialisten er din totalleverandør av profesjonelle flyttetjenester som står til din disposisjon!

I Spania har vi eget mellomlager lager i La Nucia og i resten av EU har vi flere profesjonelle samarbeidspartnere med lang yrkeserfaring og lokal kunnskap for å gjøre det praktiske rundt flyttingen så smidig som mulig. 

I Horten har vi stort lager for langtidslagring, mellomlagring samt et mindre Tollager.

Vi anbefaler å tegne innboforsikring på godset gjennom eget forsikringsselskap ved langtidslagring.

Vi utfører komplett pakking og utpakking med egen emballasje om det skulle være ønskelig. 

Utvask av bolig kan også bestilles til konkurransedyktig pris gjennom oss.

Vi kommer gjerne hjem til deg for å drøfte din flytting sammen med deg. Vi kan gi deg gode råd og veiledning slik at flyttingen går rasjonelt, hurtig og sikkert. Profesjonell flyttehjelp er ikke så dyrt som mange tror, derimot kan det bli veldig dyrt å la seg friste av uprofesjonelle «billige» aktører på markedet!

Flyttegodsforsikring
Vi både tilbyr og anbefaler fullverdig flyttegodsforsikring gjennom vår avtale med Landkreditt Forsikring. Dersom det IKKE tegnes flyttegodsforsikring, vil godset KUN være dekket av ordinær transportforsikring som har en begrenset dekning. Vær oppmerksom på at det er egne bestemmelser for forsikring av kunst og antikviteter, vennligst informer oss dersom dette er aktuelt slik at dekningen blir optimal. 

Minimumspremie pr. forsikringsbevis er kr. 1 000,-

Les mer om generelle ansvarsbestemmelser i forbindelse med flyttegodstransport i NSAB flytting: www.fidi.no/Files/FAIM_FLYTT_NOR.pdf

Toll-
Behandling

Flytting til og fra Norge

VI HAR EGEN SPEDISJONSAVDELING SOM UTFØRER ALT INNEN FORTOLLING:

  • Inn- og utførsel
  • Transittering
  • Dagskreditt for avgifter
  • Tollager

Lagerhotell

Lager

Flyttespesialisten kan tilby sine kunder kort- og langtidslagring av flyttegods på vårt lager i Horten og Spania, samt at vi også har gode avtaler med andre lagerholdere i Europa.

Våre lager har brann- og innbruddsalarm, men det anbefales å tegne egen «innboforsikring» av godset gjennom eget selskap ved langtidslagring.

Pakking og emballasje

Pakking & Emballasje

Vårt personale har lang yrkeserfaring i lasteteknikk og pakking. Pakkingen er en svært viktig del av flytteprosessen. Med riktig og solid pakking unngår vi skader på tingene dine!

Emballasje
Dersom du ønsker å pakke selv, har vi solide flytteesker, garderobeesker, bobleplast og alt annet nødvendig pakkeutstyr, men husk å merke esker med innhold f.eks. kjøkkenutstyr, bøker, glass osv….

Vi gir deg også gjerne noen profesjonelle pakketips!